21/11/20 – RopeStarters @Peaches & Cream Geel

Voor wie?
Iedereen die wil kennismaken met touwen, op gelijk welke manier.

Nieuwsgierigen: Je hebt al gefascineerd gekeken naar bondage foto’s, of misschien heb je zelf al een en ander gezien in een club of op een beurs. Maar wat is dat nu precies, bondage? En wat is er zo fijn aan? Misschien twijfel je zelfs of het wel iets voor jou is…
Beginnelingen: Je hebt je eigen touwen, en hebt al wat geëxperimenteerd. Maar welke richtingen kan je nu uit? Wat zijn de opties en mogelijkheden? Hoe zit dat met veiligheid enzo? Je wil meer technieken leren, en tips & tricks leren.
‘Tweede adem’: in lang vervlogen tijden was je wel met bondage bezig, maar de tijd heeft stof op je kennis gewaaid. Je bent op zoek naar een opfrissing van je bondage vaardigheden, en/of wil er zeker van zijn dat je op een veilige manier tewerk gaat.

Voor de goede orde

Het is de bedoeling dat je je eigen touwen meebrengt, maar als je daar niet over beschikt, is een eenvoudige verwittiging bij inschrijving voldoende. Je krijgt dan een stuk touw in bruikleen waarmee je alle technieken kan uitvoeren. Schaf je graag een setje touwen aan? Zie verder!

Uiteraard zijn er geen regels rond dresscode of dergelijke. Respect voor elkaar is er uiteraard wel, maar dat is vanzelfsprekend. Kernwoorden van de avond zijn dan ook: ‘Vrijblijvend’, ‘Respect’, ‘Bondage’, en ‘Discreet’
Alles vindt plaats in een gesloten sfeer: geen pottenkijkers, enkel gelijkgestemden die net zoals jij interesse in bondage hebben.

Wie voor deze workshop een nieuwe set touw nodig heeft vermeldt dat best even in het inschrijvingsbericht. We kunnen helpen!

Inschrijven doe je via deze link (Peaches & Cream): https://www.peachesandcream.be/product/5265485/workshop-ropestarters-za-20-11

Dresscode – GEEN

Er is GEEN dresscode voor dit event. Nochtans…

  • Als jij diegene bent die bondeert, draag iets waar je je comfortabel in voelt. Een jeans en een T-shirt zijn prima.
  • Als jij diegene bent die gebondeerd wordt, draag iets comfortabel. Het is wel handig als je iets ‘strakker’ aandoet: losse kleding of kleding met veel ‘franjes’ aan hebben de vervelende neiging om in de weg te zitten tijdens het bonderen.

    OH! Vergeet ik daar toch bijna de grote ‘moet ik naakt zijn?’ vraag! We gaan dit eenvoudig houden: NEE, JE HOEFT NIET NAAKT TE ZIJN! EN OOK NIET TOPLESS!!! Maar wat als ik dat nu echt graag wil om naakt of topless te zijn tijdens het event? Da’s geen probleem. Jij beslist. Zolang jij je maar comfortabel voelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *