2024/04/20 – Semi-suspension @Limburgse RopeJam (NL – Roermond)

Voor wie?
Iedereen die bondage kennis wil verdiepen. Je staat aan het begin van je ontdekkingsreis of je hebt al enkele jaren ervaring.

Planning

De workshop gaat door van 12u30 tot 18u00

Deelname

Deelname aan de workshop bedraagt €150 per inschrijving. Inschrijven kan uitsluitend via IndoQueen: indoqueen75@gmail.com of via haar Fetlife profiel: https://fetlife.com/users/11795362

Je kan voor deze workshop NIET via deze website inschrijven!

Workshop word verzorgd door Ligatio en Lizanne.

In de workshop ‘Semi suspension’ bestuderen we het gebruik van uplines. Contact met de grond is steeds aanwezig voor het model, maar we verkennen de effecten en mogelijkheden van het toevoegen van spanning door gebruik te maken van een of meerdere uplines. We vertrekken van van eenvoudige technieken om over te gaan naar interessante figuren waarin je ‘grond’ en ‘uplines’ combineert.

Wat kan je verwachten?
Een diepgaande bondage workshop waarbij je kennis over bonderen verdiept wordt, en je aan de hand van technieken en nieuwe figuren inspiratie opdoet. We bestuderen variaties, en inzicht in de technische structuur wordt bijgebracht.
Aandacht voor de ‘hoe’ en het ‘waarom’ van de technieken, met een focus op inzicht in het bonderen. Je zal leren waar je op moet letten, hoe je binnen de grenzen van veiligheid blijft (die voor iedereen anders (kunnen) zijn!) en hoe je correct omgaat met spanning, waar op te letten, tips&tricks, veiligheid, …
Tips & tricks ivm ropehandeling, snelheid en algemene vaardigheden.

Voor wie is deze workshop?
Voorgaande ervaring is zeker een pre in deze workshop, maar niet absoluut noodzakelijk. Als je al eerdere ervaring hebt, maar een opfrissing nodig hebt van je kennis, dan is dit een ideale workshop om bij te wonen. Het is een 5 uur durende workshop, waar intensieve kennisoverdracht centraal staat. Vanzelfsprekend dat dit meer is dan een ‘kinky middagje uit’.

Voor deze workshop word je verondersteld eigen touwen te hebben. Je hebt minstens 4x8m nodig. Breng ze dus zeker mee!

Wie geen touwen heeft of aan een nieuw setje toe is, kan touwen kopen. Vermeld dit zeker even bij inschrijving bij interesse, en we helpen je verder.

Aanmelden voor het event kan via @Sjev

Je vind ons in gemeenschapshuis ‘t sjoolpaadje. Schoolpad 55 te Roermond.
Zodra je binnenkomt, rechts de trap omhoog.
Parkeren kan aan de voorzijde en aan de zijkant van het gebouw.

Geen naakt of lingerie.
Foto’s alleen met toestemming en overige mensen blurren
Neem je eigen eten en drinken mee
Hou het gezellig en have fun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *