2023/04/30 – Next Level Class – Takate Kote

Overzicht:
Het doel van de Next Level Class is het verruimen van bondagekennis en dieper inzicht verwerven in het ‘hoe’ en het ‘waarom’.
Bijdragen: €175 per inschrijving.
In de NLC – Takate Kote verkennen we een borstharnas, en bestuderen we de verschillende technieken daarin aanwezig. We gaan niet alleen dieper in op het ‘hoe’ maar ook het ‘waarom’. Vertrekkende van de basis worden verschillende varianten bestudeerd, en verdiepen we de algemene bondage kennis.

Wat kan je verwachten?
– Een diepgaande workshop over de Takate Kote, waarbij we intensief de TK bestuderen en aanleren. Ook varianten komen aan bod, en inzicht in de technische structuur wordt bijgebracht.
– Aandacht voor de ‘hoe’ en het ‘waarom’ van de technieken, met een focus op inzicht in het bonderen. Je zal leren waar je op moet letten, hoe je binnen de grenzen van veiligheid blijft (die voor iedereen anders (kunnen) zijn!) en hoe je correct omgaat met spanning, waar op te letten, tips&tricks, veiligheid, …
– Tips & tricks ivm ropehandeling, snelheid en algemene vaardigheden.

Voor wie is deze workshop?
Voorgaande ervaring is zeker een pre in deze workshop, maar niet absoluut noodzakelijk. Als je al eerdere ervaring hebt, maar een opfrissing nodig hebt van je kennis, dan is dit een ideale workshop om bij te wonen. Het is een 5 uur durende workshop, waar intensieve kennisoverdracht centraal staat. Vanzelfsprekend dat dit meer is dan een ‘kinky middagje uit’.

Praktisch

– De workshop gaat door in Herenthout. Het exacte adres wordt meegedeeld na inschrijving.

– 10u-16u: inclusie middagpauze. Voorzie een lichte lunch / mogelijkheid tot bestellen van broodjes.

– Er is uiteraard geen dresscode, maar voorzie iets waarin je je comfortabel voelt. Je houdt aan of doet uit wat je wil. Jouw comfort staat centraal. Als jij diegene bent die gebondeerd wordt, kies dan eerder voor iets strakkere kleding, aangezien ‘teveel franjes’ het bonderen zelf niet makkelijker maken voor je partner.

– De bijdrage is €175 per duo. Een betaaluitnodiging (overschrijving) wordt bezorgd na inschrijving.

– Water, koffie, thee, en iets fris worden voorzien, en zitten in de prijs inbegrepen, net als kleine versnaperingen.

Touwen

Voor deze workshop word je verondersteld eigen touwen te hebben. Je hebt minstens 4x8m nodig. Breng ze dus zeker mee! Wie geen touwen heeft of aan een nieuw setje toe is, kan touwen kopen. Vermeld dit zeker even bij inschrijving bij interesse, en we helpen je verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *