2023/06/25 – Bondage@Buddha Club

Voor wie?
Iedereen die wil kennismaken met touwen, op een speelse en prikkelende manier, in een erotisch kader

Kom ontdekken hoe je met touwen elkaars zinnen kunt prikkelen. We tonen je graag hoe jij plezier kan beleven aan het vastbinden van je partner – of vastgebonden te worden.

Planning

14u00: Welkom in Buddha Club
14u30: Start bondage workshopWaar kan je naar op zoek? Hoe ziet dat er nu uit? Hierbij is ook ruimte voor al je vragen over bondage.
17u00 :Einde van de les, waarbij er nog ruimte is om verder te oefenen of specifieke vragen te stellen. We bollen nog wat uit, oefenen nog wat verder, of aken het nog spannend!
20u00: Einde van de avond.

Deelname

Inschrijven kan uitsluitend via Buddha club: https://www.buddhaclub.be/events/buddhas-bondage

Touwen

Vanzelfsprekend heb je touwen nodig voor deze workshop. Bij voorkeur heb je hennep of jute touwen, van 5 – 6mm dik, en je hebt minstens 2 stukken van 8m en 1 stuk van 4m nodig. Meer kan natuurlijk nooit kwaad! Heb je ander touw? Breng gerust mee!

Je hebt je eigen touwen -> breng ze mee!

Je wil graag touwen lenen -> je krijgt de lengtes touw die je voor de workshop nodig hebt in bruikleen. Geef dat even aan bij inschrijven. (merk op dat je deze touwen uiteraard niet mee naar huis kan nemen, dus thuis verder oefenen en experimenteren zit er dan niet in.

Je wil graag de starterset -> De starterset bestaat uit 2x 8m + 1x 4m jutte touw van 5mm, afgewerkt met eindknoopjes en zacht gemaakt. Klaar voor gebruik! De prijs hiervoor bedraagt €60. Geef even aan bij je inschrijving of je de starterset wil, en we zorgen ervoor!

Je wil graag een RopeBox Soft -> De RopeBox ‘soft’ bestaat uit 8x 8m en 2x 4m, voorzien van eindknoopjes en zacht gemaakt. Met deze volledige set heb je een ideaal startpakket om je ook na de workshop verder te verdiepen in het bonderen. Prijs: €195.

Algemeen

Uiteraard zijn er geen regels rond dresscode of dergelijke. Spannend of gewoon? Jij kiest! Maar het is leuk als iedereen wat extra aandacht besteed aan de outfit. (Andere dresscode geldig tijdens de rest van de avond, informeer je op de website van Buddha Club! )

Alles vindt plaats in een gesloten sfeer: geen pottenkijkers, enkel gelijkgestemden die net zoals jij interesse in bondage hebben.

Foto’s en filmpjes zijn absoluut verboden.

Dresscode – GEEN

Er is GEEN dresscode voor dit event. Nochtans…

  • Als jij diegene bent die bondeert, draag iets waar je je comfortabel in voelt. Een jeans en een T-shirt zijn prima.
  • Als jij diegene bent die gebondeerd wordt, draag iets comfortabel. Het is wel handig als je iets ‘strakker’ aandoet: losse kleding of kleding met veel ‘franjes’ aan hebben de vervelende neiging om in de weg te zitten tijdens het bonderen.

    OH! Vergeet ik daar toch bijna de grote ‘moet ik naakt zijn?’ vraag! We gaan dit eenvoudig houden: NEE, JE HOEFT NIET NAAKT TE ZIJN! EN OOK NIET TOPLESS!!! Maar wat als ik dat nu echt graag wil om naakt of topless te zijn tijdens het event? Da’s geen probleem. Jij beslist. Zolang jij je maar comfortabel voelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *